Loading...
Creative Agency Template

Transsilta Oy

Modeling your reality

Lisää Rullaa alas

Yhtiömme

Yksinkertaisesti rakastamme ihmisten huippuluokan ideoiden kirkastamista. Ja me tiedämme, miten se tehdään.
"Luovuus on tarttuvaa. Välitä sitä eteenpäin."
Albert Einstein

Siirtyminen konseptista esittelyyn, ja sen edelleen vieminen markkinoille vaatii omistautumista, ammattimaisuutta, kokemusta sekä luovuutta ja intuitiota. Tuhansien onnistuneiden projektejen myötä tämä kaikki löytyy meiltä Transsillassa.

Yrityksemme joustavan rakenteen ja erikoistuneiden tiimien ansiosta kykenemme hoitamaan erikokoisia projekteja tehokkaasti. Yhteenpelaavat tiimit ovatkin merkittävä osa menestystämme.

50 vuotta kokemusta
12345 suoritettua isoa projektia
189 Havainnekuvaa
2345 Pysyvää asiakasta

Palvelut

Iso määrä visualisointeja, interraktiivisia esitelmiä ja animaatioita, teknisistä asiakirjoista henkeäsalpaaviin lopputuotteisiin.

Työtapamme

Helppo, mutkaton, asiakassuuntautunut, vaivaton...
01

Tuotesuunnittelu

Yhdessä asiakkaamme kanssa valitsemme heille sopivimman tavan esitellä projektia. Vankan kokemuksemme ja edistyneen teknologian ansiosta löydämme opitimaalisimman ratkaisun edetä projektissa nopeasti ja parhain teknisin tuloksin. Tämän työvaiheen aikana valitaan myös tiimi, jolla on projektiin sopivin asiantuntemus.

02

Tuotanto

Kun projektiin tarvittava materiaali on koostettu, ensimmäinen luonnos esitellään asiakkaalle. Asiakkaan luonnoksesta antaman palautteen jälkeen työ siirtyy seuraavaan vaiheeseen, kunnes lopputulos on asiakkaasta tyydyttävä ja tarkoituksenmukainen. Transsillan pitkän kokemuksen ansiosta projektin toteuttamiseen päästään useimmiten jo ensimmäisten luonnosten jälkeen, mikä säästää huomattavasti asikkaamme aikaa ja resursseja.

03

Toimitus

Viimeisten luonnosten hyväksymisen jälkeen alkaa projektin finalisointi: korkearesoluutioisten kuvien renderöinti, jälkituotanto, täydellinen paketointi sekä toimitus.

...ja erityinen saavutus

kolme vuotta peräkkäin

AAA-yritysten kaartiin pääsee Suomessa tällä hetkellä noin 4% eli 14.000 yritystä. AAA-yritysasiakkaana luotonsaaminen pitäisi olla helpompaa ja ehdot paremmat, AAA-toimittajaan taas on helppo luottaa.

"www.bisnode.com"

Feature Image
2015

.

Feature Image
2016

.

Feature Image
2017

.

mitä asiakkaamme sanovat meistä

Olemme olleet tyytyväisiä meille toteutettujen havainnekuvien laatuun. Myös kiireessä olemme saaneet tarpeisiimme sopivia kuvia, joten myös palvelun nopeus ja joustavuus ansaitsevat kiitoksen.
Juha Kohonen, Hankekehityspäällikkö
Lemminkäinen Oy
Oli ilo työskennellä transillan kanssa. Kaikki oli aina ajoissa niin kuin sovittu. Oli helppo neuvotella ja ideoida yhdessä meidän tarpeista ja niiden toteuttamisesta. Transsiltalla on erinomainen hinta-laatu suhde, Erityisesti kun tarvitaan suuria määriä vaativia visualisaatioita. Voin lämpimästi suositella Transiltaa samantapaisiin projekteihin.
Iana Vesa, Project Manager, Service Design
SRV Oyj
Yhteistyömme Transilta Oy:n kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Olemme olleet tyytyväisiä työn laatuun ja saaneet sen mitä olemme tilanneet, usein vähän enemmänkin. Transsilta on joustava yhteistyökumppani joka ymmärtää, kuinka tärkeää on pysyä sovituissa aikatauluissa ja palvelee asiakkaansa loppuun asti.
Riikka Fransila, Toimitusjohtaja
Promakers Oy
Transsilta pystyy loihtimaan vaatimattomistakin lähtötiedoista upeita valokuvamaisia sisätilanäkymiä.
Mauri Leskinen
Jatke Oy
Keittiön suunnittelussa ja hankinnassa, visuaalisuus on tärkeässä roolissa. Keittiökokonaisuuden ja laajan malliston mahdollistamien eri variaatioiden havainnollistaminen vaatii toimivan työkalun. Transsilta räätälöi toiveidemme mukaisen 3D sovelluksen, jota asiakkaamme voivat hyödyntää keittiöideoidensa visualisoinnissa niin verkossa kuin myymälöidemme kosketusnäytöillä. Sovelluksesta on ollut paljon iloa sekä myyjillemme että asiakkaillemme ja sen toimivuus on ollut takuu varmaa. Kiitos.
Lasse Latvatalo, Myynninkehityspäällikkö
Novart Oy / KeittiöMaailma
Transsilta Oy on tuottanut Kaso Oy:lle korkeatasoisia visualisointeja jo yli 10 vuoden ajan. Heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa pystyy toteuttamaan ilmaan heitetyn ajatuksenkin pohjalta loistavia visualisointeja juuri oikeaan tarpeeseen. Lopputuloksiin olemme olleet aina erittäin tyytyväisiä.
Risto Palkama, R&D manager
KASO Oy
Olemme olleet tyytyväisiä Transsillan palveluihin. Palvelu on ollut asiakasta ja asiakkaan toiveita kuuntelevaa, nopeaa ja työn laatu hyvää. Aiomme käyttää heidän palveluitaan jatkossakin.
Katariina Vainionpää
Honkatalot Oy

kerro tarinasi meille